Find en revisor i København

Mangler du en revisor der kan varetage dit regnskab, din bogføring, rådgive dig om økonomi eller hjælpe dig med at stifte dit selskab? Så kan du nemt finde en revisor i København her. Baseret på din opgave og hvor du befinder dig i København, hjælper vi dig med at finde en kompetent revisor, der kan hjælpe dig med lige netop det du har brug for.

Kom igang allerede i dag

Hvis du har svært ved at lave dit regnskab, eller finder det uoverskueligt at skulle bogføre samt holde styr på alle bilagene, så kan du hurtigt finde en revisor lige her. Klik på knappen og udfyld formularen – det tager kun 2 minutter.

Hvordan fungerer det?

l

Tag kontakt

Det tager kun 2 minutter at udfylde formularen - så nemt er det

T

Vi matcher dig

Når du har taget kontakt, sørger vi for at finde tre kompetente eksperter

Z

Vælg et tilbud

Du kan selv sammenligne tilbudene og vælge det der passer dig bedst

Leder du efter en revisor i København?

Det er nu hurtigt og nemt for dig, at finde den perfekte revisor. Ved at udfylde kontaktformularen, kan du igangsætte søgningen. Når vi modtager din henvendelse, går vi straks i gang med arbejdet. Det eneste vi skal bruge fra dig er dine oplysninger, så kan vi gå i gang. Vi bestræber os altid efter at give dig 3 tilbud, så du har de bedste forudsætninger for at vælge et tilbud, der passer dine behov og krav.

Hvad kan en revisor gøre for dig?

Når du hyrer en revisor til at holde styr på økonomien i din virksomhed, kan du få hjælp til mange ting. Det er bl.a. revision, bogholderi, økonomisk rådgivning, fusion og meget andet.

Revision

Som titlen hentyder til, så begår en revisor sig meget i opgaver, der omhandler revision. Men hvad er det egentlig? Kortfattet kan revision betegnes som gennemgang af en virksomheds regnskab.

Hertil medfører at revisoren gennemgår årsregnskabet, og samtidig sikrer revisoren sig, at regnskabet både overholder lovgivningen samt giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, resultat og alt derimellem.

Bogholderi

Hvis du har brug for bogholderi i København, så kan du finde hjælp her. Når man outsourcer sit bogholderi til en revisor, så kan man selv vælge, hvilke dele af bogholderiet man vil have hjælp til.

Bogholderi går i alt sin enkelthed ud på at holde styr på virksomhedens bøger og regnskab løbende. For mange er det dog ikke så enkelt. En revisor har styr på alle love og regler, når det kommer til bogføring samt varetagelse af regnskab. Derfor kan det være en stor hjælp, at lade en revisor klare arbejdet, så man ikke selv behøver at bryde hovedet med bogføring af lønudbetalinger, udgifter, indtægter, momsopgørelser og meget, meget mere.

Økonomisk Rådgivning

Er du i tvivl om de pågældende love omkring virksomhedsudvikling, stiftelse af et selskab, fusion eller andet undervejs i væksten af din forretning? Så kan det være en god ide at undgå faldgruber ved at få aktiv rådgivning fra en revisor. Som revisor gennemgår man mindst 120 timer uddannelse hvert år, så man altid er up-to-date omkring momsregler, skatteloven og virksomhedslove. Det betyder også, at du som kunde kan være sikker på, at du kan få god hjælp hos din revisor, hvis du er midt i omstrukturering af din forretning.

Stiftelse af selskab

Det kan være forvirrende at skulle stifte et selskab – især hvis man aldrig har prøvet det før. Derfor kan det være en god ide at få hjælp fra en revisor, så du er sikker på at det hele gøres efter bogen, og at der ikke er fejl. I nogle tilfælde skal du også bruge en signering af stiftelsen (ved oprettelse af ApS eller A/S). I disse tilfælde vil det selvfølgelig være nødvendigt at gøre brug af en revisor (kan også gøres af en advokat).

Skal din revisor være fra København?

Mange virksomheder vil gerne have en revisor, der er lokaliseret i nærheden af virksomhedsadressen. Hvis dette er tilfældet, så skal man selvfølgelig tage dette med i betragtning, når man vælger en revisor. Betyder dette ikke noget for ens valg af revisor, jamen så kan man jo egentlig frit vælge i hele Danmark. Der er dog nogle, der værdsætter den personlige kontakt man kan opnå, ved at kunne holde fysiske møder med sin revisor.

Hvad er en revisor?

En revisor er en person, der udøver revision af regnskaber, udarbejder regnskaber, bogfører samt yder rådgivning inden for bl.a. skattelov, moms og økonomi. En revisor kan både hjælpe store og små virksomheder.

Der er forskellige typer af revisorere. Eftersom titlen “revisor” ikke er en beskyttet titel, kan alle egentlig kalde sig for revisor – dog besidder godkendte revisorere beskyttede titler (registreret revisor og statsautoriseret revisor). Godkendte revisorer har eneret på at underskrive regnskaber for danske aktieselskaber samt anpartsselskaber, så ejer man et sådan selskab, er det altså nødvendigt at gøre brug af en godkendt revisor.

Hvad koster en revisor i København?

Prisen på en revisor kommer meget an på hvor, hvad og hvordan man får løst sin opgave. Der er en række faktorer der gælder, når man får en pris fra en revisor. Disse faktorer er eksempelvis:

  • Opgavens omfang
  • Revisorens erfaring
  • Type af revisor
  • Størrelsen af revisionsfirmaet

Det er derfor vigtigt at overveje disse faktorer, når man gennemgår et tilbud fra en revisor. Samtidig skal man overveje, om et tilbud er for godt til at være sandt, da forkert udført arbejde kan medbringe endnu flere hovedpiner. Sørg derfor altid for at gøre det klart og tydeligt, hvad opgaven går ud på, når du forespørger et tilbud. På denne måde kan du gøre det nemmere for revisoren at give dig et tilbud, samtidig med at du gør det nemmere for dig selv at få et korrekt overblik over prisen.

Hvem har brug for en revisor?

Mange virksomheder og selskaber har brug for en revisor. For nogle virksomheder kan man ikke undvære en revisor grundet lovgivning om revisionspligt. Disse love gælder dog ikke alle, men det betyder ikke at man ikke skal drive forretning uden en revisor.

Der kan være mange gode grunde for at outsource arbejde til en revisor. Det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det kan være du bruger for meget tid på at føre dit eget regnskab, eller at du er for usikker på lovgivningen omkring bogføring. Overvej derfor hvad din grund er for at gøre brug for en revisor, så du er klar og tydelig omkring, hvad du gerne vil have hjælp til.

l

Stiftelse af selskab

Når man stifter et selskab, kan det være nødvendigt at gøre brug af en revisor. Revisoren skal nemlig godkende indskuddet i selskabet, hvis indskuddet ikke er et kontant indskud, men indskud i form af materiel værdi (en bil eller kontormøbler). 

~

Selskabet er underlagt revisionspligt

Kapitalselskaber (anpartsselskaber (ApS), iværksætterselskaber (IVS) og aktieselskaber (A/S)) er som udgangspunkt underlagt revisionspligt. Dette betyder, at deres årsregnskab skal gennemgås og revideres af en revisor. I nogle tilfælde kan man dog som kapitalselskab fravælge revisionspligt.
h

Vedtægtsbestemt

I mange kapitalselskaber står det i vedtægterne, at der skal gøres brug af revisor, og muligvis også hvilken slags revisor. Står det i vedtægterne, at årsrapporten skal udføres af en statsautoriseret revisor, så er det nødvendigt at gøre brug af lige netop denne slags revisor.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper virksomheder og private med at finde en revisor, der kan udføre deres opgave efter deres behov. Når du benytter os til at finde en revisor, så får du som udgangspunkt 3 tilbud på revisionsarbejde, og dermed kan du selv sammenligne de forskellige tilbud og dermed vælge, hvilken revisor du synes bedst om.