Revisionsfirmaet Gutfelt

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S er vores primære partner. Med mere end 30 år inden for revisionsbranchen, leverer de både bogføring, revision, og økonomisk rådgivning af høj kvalitet.

Få hjælp til dit årsregnskab

Klik på knappen og udfyld formularen – så sørger vi for at sende dig videre, så du kan indhente et gratis tilbud.

Hvem er Revisionsfirmaet Gutfelt A/S?

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S blev grundlagt i 1990 og har siden da hjulpet kunder på Amager og i Københavnsområdet med alt inden for revision, bogholderi og økonomisk rådgivning. Selskabet har mere end 15 ansatte, lige fra trainees til statsautoriserede revisorer. Selskabet ligger på Tømmerupvej i Kastrup, en stor gul bygning som de fleste på Amager kender.

Selskabet blev grundlagt af Lennart Gutfelt og partner. Som kundebasen voksede blev flere revisorer ansat, og nu til dags hjælper de flere hundrede lokale, nationale, og internationale virksomheder.

Derudover er Revisionsfirmaet Gutfelt A/S stor tilhænger af lokalmiljøet. De støtter blandt andet en række lokale sportsforeninger, biografer, og er med til genopstarten af Amagers Sportpris.

  Hvad kan Revisionsfirmaet Gutfelt A/S hjælpe med?

  Som nævnt, så kan du hos Gutfelt få hjælp til:

  • Revision
  • Bogføring
  • Stiftelse af selskab
  • Økonomisk rådgivning

  Og andet økonomisk bistand du har brug for som virksomhed.

  Hvem er deres kunder?

  Revisionfirmaet Gutfelt A/S hjælper store som små selskaber med deres økonomi. Om du har en enkeltmandsvirksomhed og tilbyder digitale ydelser, eller om du driver et større selskab, kan du få hjælp her.

  Kontakt Revisionsfirmaet Gutfelt A/S

  Du kan kontakte Revisionsfirmaet Gutfelt A/S på deres hjemmeside, https://gutfelt.com eller på telefon: 32 52 23 53.