Økonomisk Rådgivning

Skal du bruge hjælp til din økonomi, er en rådgiver en rigtig god ide. Gennem økonomisk rådgivning kan du få råd og vejledning om en række emner såsom budgettering, køb af virksomhed, etablering af virksomhed og meget mere.

Få hjælp til økonomisk rådgivning

Skal du bruge økonomisk rådgivning, hjælper vi dig gerne med at finde et match. Når man får økonomisk rådgivning, må rådgiveren ikke få betaling baseret på interessenter, men skal varetage dine interesser. Klik på knappen og udfyld kontaktformularen – så er du allerede godt i gang med at finde en rådgiver, der kan varetage dine interesser.

Hvad er økonomisk rådgivning?

Økonomi kan være et uoverskueligt emne for mange, både privat og i sammenhængen med erhverv. Derfor kan en økonomirådgiver være en rigtig god ide i mange tilfælde. Når man får hjælp økonomisk kan det være på mange områder. Det kan være at man sidder i gæld, som man ikke kan finde rundt i, eller at man ikke kan holde styr på, hvad man bruger sine penge på, og derfor har brug for at få lagt et budget. Det er alt sammen noget, en økonomikonsulent kan hjælpe dig med.

Økonomisk rådgivning dækker mange områder. Der er aldrig to cases der er ens, især når det omhandler økonomi. Det betyder også, at man kan få hjælp på rigtig mange områder, alt afhængigt af ens situation og interesser.

Budgettering

Har man ikke helt styr på økonomien, enten i form af at man bruger for mange penge, eller at man bare ikke har et overblik over hvad man bruger pengene på, så kan det være en god ide at få lagt et budget af en professionel.

Investeringer

Vil man gerne investere sine penge i enten aktier eller ejendomme, men ved man ikke, hvor man skal starte henne, eller hvordan man skal gøre, så er det en rigtig god ide at snakke med en rådgiver. Så kan man få et overblik samt få en forståelse for regler og love på det område, som man gerne vil investere i.

Fusion og spaltning

Hvis din virksomhed gennemgår en fusion eller spaltning (fission), vil der være meget arbejde økonomisk, ift. gennemgang af af regnskaber samt tilrettelæggelse af processen. Har du ikke så meget viden om emnet, vil økonomisk rådgivning være en god ide.

Køb og salg af virksomheder

Ved køb eller salg af en virksomhed, er der en række økonomiske regler som man skal overholde. Samtidig kan der være udgifter i form af advokat, udarbejdelse af en økonomisk oversigt, udgifter til virksomhedsmægler osv. Har du brug for hjælp til dette, kan du få støtte gennem rådgivning.

Hvem kan have brug for økonomisk rådgivning?

Både private og virksomheder kan finde sig i en situation, hvor økonomien og overblikket over dette skrider – derfor er det potentielt set alle der kunne få brug for økonomisk rådgivning. Det betyder dog ikke, at økonomien skal være dårlig, før man kan få brug for økonomisk rådgivning. Det kan sagtens være, at økonomien er bedre end nogensinde, og at man derfor har brug for rådgivning omkring, hvordan man bedst muligt investerer disse penge.

Økonomisk rådgivning til private

Som nævnt, så kan man få stor glæde af finansiel rådgivning i privaten. Mange danskere investerer deres penge, når de har overflod – dog er det ikke alle der ved, hvordan man skal investere. Her er økonomisk rådgivning en god ide. I en verden, hvor skilsmisseraten desværre er stigende, kan økonomisk rådgivning også gavne.

Økonomisk rådgivning til erhverv

Mange virksomheder har en økonomisk afdeling. Både med og uden intern økonomisk afdeling, kan en ekstern økonomisk rådgiver være en god ide. Det giver både et friskt syn på regnskabet, men også et objektivt syn på økonomien. Hvis der er uenigheder i bestyrelsen, kan en økonomisk rådgiver være afgørende for virksomhedens udvikling.

Hvad koster økonomisk rådgivning?

Økonomisk rådgivning er meget varierende, i det der aldrig er to situationer der vil være ens. Arbejdet varierer ikke kun af opgaven, men også af den foregående økonomiske historie, økonomiske mål med fremtiden samt den nuværende økonomiske situation. Siden der også er mange måder, at arbejde med økonomisk rådgivning, er det svært at give et præcist tal på, hvad rådgivning generelt koster. Prisen afhænger også af, hvilken rådgiver eller revisor du køber rådgivning hos.

Du kan hente flere tilbud igennem os, så du kan sammenligne priser. Dermed kan du helt selv vælge den rådgiver, som du bedst synes om.

Hvordan fungerer det?

l

Tag kontakt

Det tager kun 2 minutter at udfylde formularen - så nemt er det

T

Vi matcher dig

Når du har taget kontakt, sørger vi for at finde tre kompetente eksperter

Z

Vælg et tilbud

Du kan selv sammenligne tilbudene og vælge det der passer dig bedst