Ejendomsadministration

Ejer du en ejendom, som du lejer ud, men har du ikke tid eller overskud til at varetage de administrative opgaver, der dukker op i forbindelse med den daglige drift af ejendommen, samt de månedlige opgaver såsom opkrævelse af leje? Så kan du nemt outsource arbejdet til et firma med speciale i ejendomsadministration.

Få hjælp til ejendomsadministration

Ved at finde en ejendomsadministrator gennem os, får du helt gratis flere tilbud fra kompetente virksomheder. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, hvor du beskriver den opgave, som virksomheden skal opfylde, hvorefter vi vil modtage tilbuddene. Så er det hele klaret hurtigt og uden det store besvær.

Hvad er ejendomsadministration?

Ejendomsadministration er det arbejde der opstår i forbindelse med at leje en lejlighed ud. Laver man en aftale med en virksomhed om, at de skal stå for ejendomsadministrationen, så overtager denne virksomhed en del af det administrative arbejde, alt afhængigt af ejendommens størrelse, mål for ejendommen samt den aftale man har lavet med den pågældende virksomhed.

Når man har lavet en aftale med en virksomhed om ejendomsadministration, aftaler man med den pågældende virksomhed, hvilke opgaver de skal varetage, og hvilke opgaver du selv skal varetage. Som regel har en ejendomsadministrator ekspertise inden for jura, økonomi og administration. Det betyder, at du potentielt set kan overlade alle ejendommens administrative opgaver til administratoren. Du kan dog også lave en delvis aftale, hvor din samarbejdspartner kan hjælpe dig med en række opgaver, samt rådgive dig på de områder, hvor der vil være brug for det.

Hvad laver en ejendomsadministrator?

En ejendomsadministrator kan lave mange ting. Eftersom de fleste har erfaring og ekspertise inden for en række felter, som nævnt foroven, såsom økonomi, jura og administration, vil din ejendomsadministrator kunne overtage, hjælpe til eller rådgive omkring mange problemer og på mange områder. Dette kan eksempelvis være:

 • Inddrivelse af leje
 • Administration af regnskab
 • Betaling og bogføring af regninger
 • Rådgivning
 • Kommunikation med lejere og viceværter
 • Deltagelse i generalforsamlinger og bestyrelsesmøder
 • Administration af forsikringsskader
 • Ansvar for at finde nye lejere

Hvad koster ejendomsadministration?

Ejendomsadministration kan have mange priser. Ligesom med så mange andre services, så afhænger det meget af opgaven og den aftale man laver med ejendomsadministrationen. Prisen afhænger meget af følgende faktorer:

 • Størrelsen af ejendommen
 • Omfanget af opgaven
 • Antallet af ejendomme
 • Størrelsen af ejendomsadministrationens virksomhed
 • Erfaring hos ejendomsadministrationen

Som det ses foroven, så er der en række parametre, der skal tages stilling til. Den største post er dog omfanget af opgaven, da denne kan ændre prisen drastisk. I takt med at opgavens omfang stiger, stiger antallet af mandetimer også. Skal ejendomsadministrationen stå for alle de administrative opgaver i forbindelse med lejligheden, kan der gå mange timer med de forskellige opgaver. Er det dog en delvis aftale man har lavet, så formindskes prisen også meget.

For at få den korrekte pris, skal man på forhånd overveje, hvor meget man selv vil være inde over administrationen af ejendommen, så ejendomsadministrationen har de korrekte oplysninger ved udarbejdelsen af et tilbud.

Hvem har brug for ejendomsadministration?

Har man en ejendom der skal lejes ud, kan man have brug for hjælp til ejendomsadministration. Om det er udlejning som private boliger eller om det er erhvervslejemål kan du få hjælp til udlejning af ejendommen, inddrivelse af husleje, hjælp til regnskab og meget mere.

Investor i ejendomme

Som investor i ejendomme kan man have meget at se til – især hvis man også står for ejendomsadministrationen alene. Derfor kan det være en rigtig god ide som investor, at finde en virksomhed der kan hjælpe til med det administrative. På denne måde kan man få mere tid til at finde nye ejendomme til gode priser, samtidig med at man ikke skal gå og bekymre sig om sin portefølje.

Ejere og bestyrelsesmedlemmer

Sidder du som ejer af en ejendom, eller som bestyrelsesmedlem i en ejerforening, så ved du præcis hvor meget tid, og hvor mange kræfter, du bruger på at holde styr på det hele, og på at holde det hele kørende. Ved at outsource ejendomsadministrationen ved du til gengæld også, hvilke hovedpiner du kan undgå. Ejendomsadministrationen kan hjælpe dig med love og regler, samt hjælpe til med alle de opgaver, som du ikke selv gider at varetage.

Hvad får man ud af ejendomsadministration?

Når man outsourcer sine administrative opgaver i forbindelse med ejendomme, til en virksomhed med speciale i ejendomsadministration, så opnår man en række friheder og fordele, som man ikke havde før. Dette er selvfølgelig i bytte for den pris, som ejendomsadministrationen kræver for det arbejde der udføres.

Frigjort tid

Når du gør brug af en hvilken som helst service, får du frigjort noget tid, som du før brugte på den opgave, du nu har outsourcet. Det er selvfølgelig det samme, når det gælder ejendomsadministration. Dermed kan du bruge den tid på noget andet, som du måske har mere lyst til.

Færre hovedpiner

Som ejer af en lejlighed, et hus eller en kontorbygning, kan der opstå mange hovedpiner. Måske det er i forbindelse med opkrævning af husleje, bogføring og betaling af regninger, eller måske du ikke kan overskue flere møder med ejerforeningen. Dette kan du undgå ved at outsource.

Professionel hjælp

En virksomhed der tilbyder ejendomsadministration, vil som nævnt have en masse ekspertise inden for en række områder. Hvis man outsourcer arbejdet, behøver man ikke selv skulle huske alle regler og lovene der er, i forbindelse med udlejning, ombygning, opkrævning og meget mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos os hjælper vi virksomheder med at finde de helt rigtige partnere, når det kommer til revision, bogholderi og ejendomsadministration. Leder du efter en bogholder, så er du kommet det helt rigtige sted. Ved at lade os hjælpe dig med at finde en bogholder, får du helt gratis flere tilbud på din opgave, som du kvit og frit kan vælge imellem. Her kan du vælge den serviceudbyder, som du mener, har givet den bedste pris for det bedste stykke arbejde.